Zonder hoofdluis weer naar huis

De back-to-school periode na de zomervakantie staat bekend als dé periode van hoofdluisbesmettingen op basisscholen. Veel kinderen komen terug van vakantie met hoofdluis en dragen dit snel over in de klas. Door de corona-maatregelen op scholen zijn luizenpluismoeders minder actief en is er dus nog meer kans op hoofdluis. Gelukkig is hoofdluis makkelijk te voorkomen met de preventieve Protect & Go spray van XT luis.

XT luis behandelt én beschermt door een unieke formulering zonder pesticiden. Hoofdluizen en eitjes worden in 1 behandeling van 15 minuten gedood met XT luis Once. Voorkomen is echter nóg beter; XT luis Protect & Go (op waterbasis) werkt preventief. Geen kopzorgen dus met dit krachtige duo!

Voorkom hoofdluis!

XT luis Protect & Go is een preventieve spray tegen hoofdluis, vol verzorgende ingrediënten die meteen zorgen voor een goede doorkambaarheid van de haren. Het is makkelijk in gebruik; na het wassen van het haar, even sprayen en klaar! Door minimaal 2 maal per week de haren in te sprayen met XT luis Protect & Go wordt hoofdluisbesmetting voorkomen. De spray is vegan, huidvriendelijk, op waterbasis en heeft een anti-klit formule. De werkzame stof, Activdiol, geeft luizen geen kans!

Hoofdluis behandelen

XT luis Once heeft een dubbel grondige werking door de krachtige 2 componenten formule en doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten. De formule bestaat uit twee zeer effectief samenwerkende stoffen: Penetrol en Dimeticon. Penetrol (een olie) opent de eitjes van de luizen, zodat de welbekende stof Dimeticon kan binnendringen en de eitjes vernietigt voordat ze uitkomen. Dimeticon is veilig in gebruik is en werkt niet resistentiebevorderend. Daarnaast doodt het niet alleen de eitjes, maar ook de luizen.

Over XT luis

XT luis is dé expert op het gebied van hoofdluis. Voorkomen en behandelen op een effectieve en gebruiksvriendelijke wijze! Meer informatie: