Aan het roer van jóuw DA

Van filiaalmanager tot eigenaar

Maak kennis met Hamdy Taha, de troste eigenaar van DA Drogisterij & Parfumerie Noortplein in Utrecht. Hoe zijn weg naar een eigen drogisterij verliep? Hij deed eerst jaren ervaring op als filiaalmanager en nam in 2020 de stap naar een eigen winkel. Bekijk hier hoe hij zijn drogisterij leidt en hierbij zijn wijk centraal stelt!

Combinatiewinkel

Het starten van een eigen drogisterij kan op verschillende manieren. Denk hierbij aan het openen van een nieuwe winkel, overname van een bestaande drogisterij of een combinatiewinkel met apotheek of supermarkt. Michel Wallerbosch koos voor het laatste en voegde een DA drogisterij toe aan zijn PLUS supermarkt. Een combinatie die zowel voor de supermarkt als voor de drogisterij een groot succes is.

Sta jij straks aan het roer van je eigen DA drogisterij?

Maak de test en kijk of jij het in je hebt!

DA is dé adviseur op het gebied van gezondheid. Zo helpen we onze klanten zodat zij dagelijks genieten van een gezond leven. De drijvende kracht achter deze aanpak? Gemotiveerde ondernemers! Een DA drogisterij runnen doe je namelijk niet zomaar. Daar is ondernemerschap, passie en betrokkenheid voor nodig. Of je nu een eigen winkel start of met jouw bestaande drogisterij franchisenemer wordt, je bent en blijft een zelfstandig ondernemer. Zo profiteer je van een sterk merk mét de vrijheid om eigen keuzes te maken! Wil jij weten of DA een goede match voor jou is?

houd je kennis up to date!