Hoe kom je het snelst van je hooikoortsklachten af?

Nieuw! Nu zonder recept verkrijgbaar.

Carelastin is een geneesmiddel (RVG) dat snelle verlichting geeft van allergieklachten veroorzaakt door hooikoorts, huisstofmijt of huisdieren. Het is verkrijgbaar als neusspray en oogdruppels. De werkzame stof is azelastine, dit is een sterk, langwerkend en bewezen effectief antihistaminicum. Andere vrij verkrijgbare antihistaminica zijn er alleen als tablet. Doordat je Carelastin direct in je neus of ogen aanbrengt, kan de azelastine snel zijn werk gaan doen. Daarom is Carelastin het snelst werkende antihistaminicum in zelfzorg.

Neusspray

Met Carelastin neusspray zijn hooikoortsklachten, zoals een loopneus, verstopte neus en oogklachten, binnen 15 minuten verleden tijd. Je hoeft het bovendien maar 2x per dag te gebruiken en je hoeft niet lang van te voren met de behandeling te beginnen (zoals geldt voor neussprays op basis van cromonen). Het is bovendien ook effectief als de allergische reactie al wat verder ontwikkeld is (in tegenstelling tot neussprays op basis van microgels). Carelastin neusspray is een uniek product in zelfzorg, nadat het vele jaren alleen als geneesmiddel op recept verkrijgbaar is geweest.

Oogdruppels

Met Carelastin oogdruppels zijn rode, tranende en jeukende ogen binnen 30 minuten verleden tijd. Het is de enige oogdruppel met een antihistamine (azelastine) als werkzame stof. Dit betekent dat het de allergische reactie zelf tegengaat en niet alleen de symptomen voorkomt (zoals cromonen) of verzacht (zoals kunsttranen). De oogdruppel is gemakkelijk in gebruik en je hoeft hem maar 2x per dag te gebruiken (max. 4x indien nodig). Carelastin oogdruppels is een uniek product in zelfzorg, nadat het vele jaren alleen als geneesmiddel op recept verkrijgbaar is geweest.

Meer weten? maak de cursus op drogiweb.nl