Blijf ons online volgen

Nog niet uitgelezen? Je vindt nog veel meer informatie, video’s en artikelen op onze website en social media-kanalen.

Op onze website staan sommige artikelen vanwege wetgeving achter de inlog. Maak, als je dat nog niet hebt, gerust een gratis online account aan, zodat je alle artikelen kunt lezen en op de hoogte bent van het nieuws.

Nieuwsbrief

In je account kun je aanvinken of je naast gratis thuisontvangst van het magazine onze digitale nieuwsbrief wilt ontvangen. In deze nieuwsbrief staan andere berichten dan in het magazine. En we gaan je echt niet spammen. Maandelijks verschijnt er een digitale nieuwsbrief met relevant drogisterijnieuws, (nieuwe) productinformatie en leuke winacties.

LinkedIn

Linkedin is ’s werelds grootste professionele netwerk. Daar kunnen wij met Lijfblad uiteraard niet ontbreken. Op onze pagina brengen wij branche gerelateerde feeds en informeren wij onze volgers over de nieuw verschenen edities.

Instagram

Op onze Instagram pagina delen wij voornamelijk korte, leuke nieuwtjes. Daarnaast plaatsen wij info over nieuw verschenen edities, winacties en persevents. Bedrijven en personen waar wij mee samenwerken delen vaak feeds waarin wij getagt worden.

Facebook

Op deze sociaalnetwerksite plaatsen we soortgelijke berichten als op onze Instagram pagina. En zorgen we voor interactie over branche gerelateerde onderwerpen. Discussieer mee over onderwerpen waar jij mee te maken krijgt.