Advies voor de rode en gevoelige huid van de gehele voet

FUNGEX® SOKKEN

  • Één enkele en hygiënische applicatie
  • Eenvoudig en snel voor de gehele voet
  • Vermindert onaangename geur
  • Verzacht de RODE en gevoelige huid tussen de TENEN en van de voeten
  • Ruwe huid bij eelt wordt weer zacht en glad
  • Geschikt voor voetmaten tot maat 48 EU

FungeX Sokken is een enkele en hygiënische toepassing die gevoelige, irriterende en onaangename geur vermindert met een enkele applicatie van 30 minuten. Voorafgaand aan gebruik dienen alle producten (bijvoorbeeld nagellak) van de voeten verwijderd te zijn. De sokken zijn verkrijgbaar voor voetmaten tot maat 48 EU. FungeX Sokken kunnen worden gebruikt bij volwassenen en kinderen vanaf de leeftijd van 12 jaar en ouder. Kinderen onder de leeftijd van 12 jaar mogen deze soken niet gebruiken. Er zijn geen gegevens beschikbaar over het gebruik van FungeX Sokken bij zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven. Het is alleen geschikt voor gebruik op de voeten. Bij irritatie wordt geadviseerd medisch advies te zoeken. Diabeten of mensen met een slechte bloedsomloop dienen vooraf een huisarts te raadplegen.

FungeX Sokken is een cosmetisch product. Adviseer de bijsluiter zorgvuldig door te lezen voordat een klant FungeX® Sokken gaat gebruiken.

Gebruik

1. Verwijder alle producten van de voeten, bijvoorbeeld nagellak, voorafgaand aan gebruik. Gebruik een schaar om de FungeX® Sokken langs de aangegeven lijn te openen.

2. Plaats FungeX Sokken over de voeten en zorg ervoor dat deze comfortabel zitten. Sluit de sokken met de zelfklevende strips.

3. Draag FungeX Sokken gedurende 30 minuten. Verwijder de sokken na 30 minuten. De voeten hoeven niet gewassen te worden. Laat de voeten op natuurlijke wijze drogen aan de lucht.

Ga voor meer informatie over de FungeX Sokken of voor tips over hygiënische voeten naar