weg met hoofdluis!

Tijdens de zomervakantie krijgen veel kinderen te maken met hoofdluis, want deze kriebelbeestjes zijn echte waterratjes! Zo kunnen ze meerdere uren onder water overleven en houden ze zich stevig genoeg vast om niet los te laten! Hierdoor komen veel kinderen na de vakantieperiode met hoofdluis naar school en verspreidt hoofdluis snel in de klas.

Het merk XT luis behandelt én beschermt door een unieke formulering zonder pesticiden. Hoofdluizen en eitjes worden in 1 behandeling van 15 minuten gedood met XT luis Once. Voorkomen is echter nóg beter; XT luis Protect & Go (op waterbasis) werkt preventief. Geen kopzorgen dus met dit krachtige duo!

Behandelen

XT luis Once heeft een dubbel grondige werking door de krachtige 2 componenten formule en doodt hoofdluis en eitjes in slechts één behandeling van 15 minuten. De formule bestaat uit twee zeer effectief samenwerkende stoffen: Penetrol en Dimeticon. Penetrol (een olie) opent de eitjes van de luizen, zodat de welbekende stof Dimeticon kan binnendringen en de eitjes vernietigt voordat ze uitkomen. Dimeticon is veilig in gebruik is en werkt niet resistentiebevorderend. Daarnaast doodt het niet alleen de eitjes, maar ook de luizen.

Beschermen

De klinisch bewezen, verzorgende XT luis Protect & Go doodt hoofdluizen voordat een besmetting kan plaatsvinden. Het product beschermt krachtig tegen hoofdluis dankzij de werkzame stof activdiol. De praktische, preventieve spray beschermt niet alleen effectief tegen hoofdluis maar is ook geurloos, vegan en anti-klit. Het is op waterbasis en daardoor huidvriendelijk en verzorgend. Spray in het haar en laat het inwerken. Zo eenvoudig is het. Door regelmatig gebruik van XT luis Protect & Go is ieder kind beschermd tegen hoofdluis.

Over XT luis

XT luis is een Nederlands merk gespecialiseerd in het behandelen van hoofdluis zonder pesticiden en het voorkomen van nieuwe hoofdluisbesmetting. De producten zijn allemaal vegan. Het merk heeft een speciale website met praktische materialen voor scholen. Op de website luizenpluismoeder.nl kunnen ouders de luizenpluismoeders van hun school nomineren, die vervolgens kans maken op verwenpakketjes van Rituals.

Meer weten? maak vanaf 10 augustus de cursus op drogiweb.nl