Verzorgingslijn speciaal voor mannen

Mannen houden van duidelijkheid. Niet moeilijk doen, maar snel en effectief handelen voor het beste resultaat. Dat geldt ook voor hun dagelijkse huidverzorging. BULLDOG begrijpt dat. De Britse verzorgingslijn speciaal voor mannen is eenvoudig in gebruik, bevat natuurlijke ingrediënten en is overtuigend effectief. Bij effectieve huidverzorging horen ook innerlijke waarden: de verzorgingslijn is volledig veganistisch en dierproefvrij. Ook zijn alle producten vrij van kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen. Zelfs aan de verpakking is gedacht. Die zijn gemaakt van volledig recyclebaar suikerrietplastic, waarbij geen fossiele grondstoffen zijn gebruikt. Eerlijk, trouw en ongecompliceerd.

Een simpel 3 stappenplan voor een verzorgde & gehydrateerde huid en baard:

Stap 1: Original Face Wash

Vuil en bacteriën hopen zich op in je poriën gedurende de dag. De face wash van Bulldog op basis van aloë vera, camelina olie en groene thee is speciaal ontwikkeld om de huid te reinigen. Citrus en houtachtige basisnoten zorgen voor een lichte, mannelijke geur. Het romige schuim droogt niet uit en maakt je gezicht schoon, fris en gehydrateerd.

Stap 2: Moisturizer – original of sensitive

Thumbs up voor deze crèmes. Ze geven je huid dagelijks waardevolle hydratatie, zonder vettig te zijn. De moisturizer van Bulldog is verkrijgbaar voor de normale of gevoelige huid. Beiden zijn verrijkt met natuurlijke ingrediënten als aloë vera, camelina olie en groene thee. Breng ’s ochtends en ’s avonds aan op een schone huid.

Stap 3: Beard Oil of Beardbalm

De laatste stap is het voeden van de baard. De baardolie maakt snor- en baardharen zacht en soepel en verzorgt de huid eronder. Tot ziens vervelende jeuk, hallo natuurlijke glans. Doe een kleine hoeveelheid (2-4 druppels) in je handpalm en masseer goed in de baard. Als je graag je baard verzorgt én stylt, is de beardbalm je beste vriend. De formule maakt de baard zacht en soepel waardoor jij je baard kunt stylen hoe jij het wilt. Het resultaat is indrukwekkend!