Examen, sollicitatie, eerste schooldag of een ander RESCUE® momentje? Vertrouw op Bach RESCUE® en haal het beste uit jezelf!

Ieder RESCUE® product is op natuurlijke basis en bevat de vijf Bach bloesems Cherry Plum (kerspruim), Clematis (bosrank), Impatiens (reuzenbalsemien), Rock Rose (zonneroosje) en Star of Bethlehem (vogelmelk). Bach RESCUE® is gemakkelijk en onopvallend in gebruik, kan langere tijd gebruikt worden en is geschikt voor het hele gezin. RESCUE® is verkrijgbaar als Druppel, Spray, Kids, Pets, Nacht, Pastilles, Cream en Gel.

RESCUE® Plus

Heb je een examen voor de boeg, werkstress of probeer je een balans te vinden tussen privé en werk? Die hectiek, van alle balletjes hooghouden. Dat zal zoeken blijven. Hoe bereid jij jezelf voor op een nieuwe werkweek? Of wanneer je een belangrijke sollicitatie hebt? Dat zijn stresssituaties waarbij je emoties je aandacht vragen. Emoties en gedachten zijn een wezenlijk onderdeel van jou als persoon. Factoren van buitenaf kunnen echter invloed hebben op deze emoties. Voor die momenten is er Bach RESCUE® Plus met vitamine B5* en B12. Deze ondersteunen in stress-situaties. RESCUE® Plus is een voedingssupplement op natuurlijke basis. *Ondersteunt in stresssituaties.

RESCUE® Huid

RESCUE® Cream en Gel werken verzachtend op de huid en versnellen het herstel ervan na te lang zonnebaden, insectenbeten of een ongelukje bij sport en spel. RESCUE® Cream is ook een weldaad voor de ruwe of schrale huid en ondersteunt het herstellend vermogen ervan. RESCUE® Gel heeft een verkoelend effect en werkt ook bij vermoeide benen en voeten.

RESCUE® Onderweg

RESCUE® Pastilles en de RESCUE® Plus bonbon zijn ideaal voor onderweg, naar je eerste date, sollicitatiegesprek of gewoon thuis en op kantoor. De pastilles zijn verkrijgbaar in de smaken: citroen, sinaasappel en zwarte bes. De bonbon heeft een aangename sinaasappel- en vlierbes smaak. Iedere bonbon bevat één dosering, dus vier druppels, van de originele RESCUE® bloesemmix, aangevuld met vitamine B5 en vitamine B12.

Maak de mobiele cursus over RESCUE® op DrogiWeb.nl. Deze cursus is speciaal geschikt voor je mobiele telefoon en bestaat uit een korte video en 3 vragen.